eng | ua
«« Назад до списку

Зустріч RKLA5 "Право дитини народитися вільною від ВІЛ і залишатися вільною від ВІЛ/СНІД в підлітковому і дорослому віці"
 


15 березня 2017 р. ГО «Український інститут соціальних досліджень імені Олександра Яременка» взяла участь у робочій зустрічі, організованої ЮНІСЕФ RKLA5 "Право дитини народитися вільною від ВІЛ і залишатися вільною від ВІЛ/СНІД в підлітковому і дорослому віці", під час якої обговорювалися стратегічні напрями роботи з підлітками в різних країнах. У рамках зустрічі УІСД ім. О. Яременка було представлено дві доповіді. Одна презентувала результати оцінки «Oll in» і «знай свій статус», де йшлося про оцінку ситуації в країні з метою посилення компонента по роботі з підлітками в рамках національної програми ВІЛ/СНІД. Інша доповідь висвітлювала ризики ВІЛ-інфікування серед підлітків на базі ключових результатів досліджень, таких як ESPAD, HBSC, біоповедінкові дослідження серед груп ризику, в тому числі використано оцінку чисельності підлітків групи ризику та інші джерела інформації.

У зустрічі взяли участь Тетяна Бондар – директор ГО «Український інститут соціальних досліджень імені Олександра Яременка» та Марина Худик – завідувач сектору соціально-економічних наслідків епідемії ВІЛ-інфікування

 Детальніше >>>

 
Версия для печати

Український Iнститут Соцiальних Дослiджень (C) 2005