eng | ua
«« Назад до списку

Результати дослідження «Підлітки поза увагою: поліпшення доступу до інтегрованих ВІЛ-сервісних послуг для вразливих підлітків в Україні»
 
27 лютого 2019 р. відбулася розширена зустріч національної експертної групи у сфері надання послуг підліткам груп ризику в рамках проекту «Підлітки поза увагою: поліпшення доступу до інтегрованих ВІЛ-сервісних послуг для вразливих підлітків в Україні».


На зустрічі були презентовані для обговорення результати дослідження, котре здійснено фахівцями ГО «Український інститут соціальних досліджень імені Олександра Яременка» на замовлення та у співпраці з МБФ «Альянс громадського здоров’я» та МБФ «СНІД Фонд Схід-Захід» (AFEW-Україна) в межах виконання проекту «Підлітки поза увагою: поліпшення доступу до інтегрованих ВІЛ-сервісних послуг для вразливих підлітків в Україні». Дані, отримані в ході дослідження, було використано для створення рекомендацій центральним та місцевим органам законодавчої та виконавчої влади, спрямованих на покращення послуг для підлітків, які вживають наркотики, у невеликих населених пунктах (містах і селах) України.

Дослідження включало в себе такі компоненти: вторинний аналіз даних, картування послуг для підлітків, картування точок доступу до підлітків, кількісне опитування підлітків, які вживають наркотики, якісне опитування підлітків, фокус-групи із надавачами послуг, ситуаційний аналіз по кожному з 32 населених пунктів, охоплених проектом.

Також на зустрічі були представлені проміжні результати реалізації проекту, який триватиме до кінця вересня 2020 р.

Звіт за результатами дослідження доступний на сайті МБФ «СНІД Фонд Схід-Захід» (AFEW-Україна) за посиланням нижче.

Презентація за результатами дослідження – за посиланням.>>>


              Презентація за результатами дослідження: презентация

 МБФ «СНІД Фонд Схід-Захід» (AFEW-Україна), проект «Підлітки поза увагою: поліпшення доступу до інтегрованих ВІЛ-сервісних послуг для вразливих підлітків в Україні», аналітичний звіт за результатами дослідження: http://afew.org.ua/wp-content/uploads/2019/02/Analitychnyy-zvit-za-rezultatamy-doslidzhennya_Pidlitky-poza-uvagoyu.pdf

 
Версия для печати

Український Iнститут Соцiальних Дослiджень (C) 2005